3. marraskuuta 2018

Pilkkeen 9-viikkoiskoostePilke 9 viikkoa
4,9kg
31cm


9 viikkoinen Pilke pääsi tapaamaan nelikuista shelttipentu Elsaa. Molemmat ujostelivat alkuun mutta nopeasti reipastuivat ja saivat hyvät leikit aikaan! Vihdoin saatiin koirakokemuksia, pitää keräillä vielä reippaasti lisää. Pilke pääsi myös näkemään sivusta muita koiria hallilla, käytiin hetki seurailemassa Viiman ja siskoni ohjattuja tokotreenejä. Halli ei pelottanut Pilkettä yhtään, muita koiria se vähän katseli epäilevästi mutta ei selkeästi kuitenkaan pelännyt.


Pilke hetkellisesti säikäytti minut pienellä patilla mahassaan. Näytti ihan kamalta paiseelta tyyliin, onneksi se kuitenkin selveni ilman lääkärikäyntiä finniksi vain! Sen verran tapaturma-alttiilta vaikuttava yksilö Pilke on, että ollaan yritetty miettiä vakuutusta, mutta tällä hetkellä päätös ei oikein etene.


Pilke näki myös ensimmäistä kertaa lunta, harmi vain lumi lähti yhtä nopeasti pois kuin tulikin, olisi saanut kestää pidempään! Pilke myös 9. viikon aikana kulki alikulkutunnelista ensimmäistä kertaa ilman mitään ongelmia, on nähnyt paljon rekkoja meidän talon sijainnin takia, on nähnyt monenlaisia ihmisiä mutta ennenkaikkea ollaan treenailtu sen kanssa ihmisten ohituksia. Ne on hyvin vaikeita!


Pilke kävi myös käväisemässä Mikkelin Riemussa ollen hirmuisen reipas ja pätevä, se onnessaan kiipeili metallisilla tuotehyllyillä ja sukelteli niiden alla. Automatkustus alkaa sujua kokoajan paremmin, enää ei tarvitse pahemmin kitistä takakontissa. Sisäsiisteys ei öitä lukuunottamatta etene mihinkään suuntaan, öisin Pilke oli koko loppuviikon tekemättä mitään! Saavutus, toivottavasti jatkuu samaan malliin <3 Yöt Pilke nukkuu hiljaa enkä muista sen pahemmin kitisseen mitä se kahtena ensimmäisenä viikkona saattoi tehdä. Yksinoloja pitää kitistä alkuun hetken, mutta sitten onneksi hiljentyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥