27. lokakuuta 2018

Pilkkeen 8-viikkoiskooste


Pilke 8 viikkoa
4,5 kg
29 cm


  • Viima löysi jostain mahataudin itselleen ja niin se tarttui Pilkkeeseenkin 21. päivä. Pilke oli onneksi koko sairastamisen ajan virkeä ja joi hyvin sekä jätökset olivat normaalit, mitä nyt ruoka nousi sulamattomana ylös ja Pilke joutui riisi-piimä-kuurille. Nopeasti ohi menneen mahataudin jälkeen Pilke on alkanut oksennella tyhjää mahaa, toivotaan että saataisi nyt kuriin.
  • Maanantaina 22.10. Pilke pääsi käppäilemään laiturille, ja lopputuloksen voikin arvata... Pilke kävi testaamassa kantaako vedenpinta kelpielapsen ja kävi raikkaalla päiväpulahduksella. Sanotaanko, että uintityylissä on vielä parantamisen varaa, mutta Pilke kuitenkin tajusi heti lähteä uimaan ja vielä rantaa kohden! Vielä ei näy minkäännäköisiä traumoja järven läheisyydestä, toivotaan ettei tulekaan... 
  • Oltiin syyslomalla mökillä lähes koko Pilkkeen 8. viikko, Pilke sai siis treenata vapaanaoloa metsissä! Se on vähän turhan itsenäinen eikä pelkää lähteä itsekseen juoksemaan pihassa, mutta lenkillä kuuntelee ja tottelee luoksetulokäskyä onneksi, sitä vahvisteltiin paljon. Ollaan juostu pelloilla ja metsässä Pilkkeen kanssa paljon, ja sen koordinaatiokyky on parantunut huikeesti!
  • Mökin rakennusprojektia hyödyntäen Pilke on päässyt näkemään pressuja ja kävelemään pressun päältä, erilaisia alustoja, kompuran ja sirkkelin, päässyt mönkimään viemäriputkeen, tutustunut laituriin, nähnyt lehtipuhaltimen...
  • Vieraita koiria ei valitettavasti nähty, oltiin pienoisella karanteenilla tuon vatsapöpön vuoksi. Olisi ollut tarpeen kyllä...
  • Ollaan aloitettu treenaaminen enemmän! Pilke on jatkanut katsekontaktia ja luoksetuloa hyvällä menestyksellä, mutta ollaan aloitettu myös uusien juttujen treenaamista. Seisomista ja istumista, istuminen sujuu jo hyvin ja seisominen ehkä sekunnin ajan paikallaan :D Kerran tehtiin luopumista ja pentu oli ihan supermagee, tajusi alle minuutissa mitä siltä halusin! Lisäksi aloitettiin rauhoittumisalustalle meno, tarjoamalla ollaan edetty jo tosi hyvin. Pilkkeen kanssa on ihan parasta treenata, se on niin hieno!
  • Pilke pääsi taas vierailemaan Mustissa & Mirrissä, reippaasti tutki kaikkea ja sai itse kävellä omin jaloin tutustumassa. Se on kahdessa viikossa reipastunut ihan hurjasti!
  • Aiempaan viikkoon verraten Pilke on rauhoittunut kenkien syömisen osalta, hihnassa ei olla oikeasti kävelty juuri yhtään.. Sen sijaan olen yrittänyt leikkailla kynsiä, mutta se ei ole Pilkkeelle käynyt vaan rimpuilee hirveästi. Tehotreeniin siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥