26. syyskuuta 2018

Syksyn motivaatiopula
Perinteinen syyskiire. Nämä kuvat on otettu elokuun lopulla muistaakseni, eivät vaan ole tänne aiemmin päätyneet. Viiman kanssa ei olla tehty mitään kummallisempaa, oikeasti vain arkea ja satunnaisia rally/dobo/tempputreenejä. Rallymotivaatio on kovin ailahtelevaa tällä hetkellä, ei tee edes mieli juuri nyt treenata. Alokasluokka on kovin tappavan tylsä kun kolmet kisat sitä pitäisi jauhaa, Viima alkaisi olla ihan juuri valmis jo voittajaluokan radoille muutamaa kylttiä ja käytösruutua lukuunottamatta. Saa nähdä, kuinka pitkälle jaksetaan oikeasti kisata, juuri nyt ei tee mieli eikä sen takia olla mitään kummallisempaa tehty!

Koiratanssi on houkutellut ja olen temppuja ruvennut yhdistelemään, vaikken varsinaista koreografiaa olekaan vielä keksinyt! Sen suhteen olisi kuitenkin paljon ideoita ja voisin järkätä jonkun koreografiankin, vaikkei kisaamaan tulla ikinä päätymään kun ei täällä meidän lähellä niitä pidetä. Tällä hetkellä tekisi vain mieli aksaamaan ja tokoilemaan, ehkä sitten joskus kun sen pennun saan, sekin projekti turhauttaa liikaa edistymättömyydellään.

2 kommenttia:

  1. Lahdessahan on tammikuussa koiratanssikisat, onko liian kaukana? Samoin Jyväskylässä pitäisi olla ensi keväänä, vuoden tauon jälkeen taas. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi vuoden kisoihin en ole perehtynytkään, mutta Lahti ja Jyväskylä on kohtuullisessa matkassa! Katsotaan, jos alkaisi tosissaan suunnittelemaan koreografiaa ihan kiosihin asti ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥