8. syyskuuta 2018

OnniDog 2018: lauantai


11.00 Jirka Vierimaa: Perustekniikoita pidemmälle - kohteet ja luopuminen
Vaihdoin juuri ennen viikonloppua itseni Vierimaan luennolle pahemmin pohtimatta tarkempaa luennon sisältöä, ja onneksi vaihdoin! Todella mielenkiintoinen, hauska ja ajatuksia herättävä luento. En ala luentojen sisältöjä blogiin kertomaan sen tarkemmin kertomaan, mutta tiivistetysti kohteiden käytöstä, luopumisesta, käyttäytymissarjoista ja niiden soveltamisesta perustekniikoista soveltaviksi. Tykkäsin niin paljon Vierimaan luennoitsimisesta, että kävin infosta heti luennon jälkeen kysymässä mahtuisiko vielä Vierimaan illan luennolle!


14.00 Miira Hellsten: Koiran elekieli ja stressi
Klassinen mutta tärkeä aihe! Luennolla tuli vähän kiire ja loppua kohden sanoisin, että luennon laatu tämän myötä kärsi. Liikaa dioja, ei käsitelty niitä kunnolla ja liikaa asiaa yhteen luentoon. Kuitenkin koirien kivun oireet, tunnistaminen ja muut vastaavat oli hyvin kiinnostavia, valitettavasti itselleni tärkeä aihe. Elekieltä käsiteltiin ja sain siitä uusia ideoita joskus tulevan pennun sosiaalistamiseen. Stressiä ei mielestäni tullut luennolla käsiteltyä juurikaan, siitä olisin halunnut kuulla enemmän. Tykkäsin suuresti, kun luennolla näytettiin paljon videoita havainnollistamaan asiaa käytännössä!


17.00 Jirka Vierimaa: Klassisen ehdollistumisen work shop
Ei niin perinteinen, enemmän keskustelupainoitteinen. En edes kirjoittanut luennosta muistiinpanoja, halusin keskittyä ihan vain kuuntelemaan. Kuitenkin fiksua asiaa, paljon ajatuksia ja PALJON uutta motivaatiota lähteä uudelleen taistelemaan Viiman vahtimisen kanssa! Ei jäänyt niinkään teoreettisesti paljoa tietoa käteen, mutta ajatuksia senkin edestä. Päivän paras luento, ehdottomasti en kadu päätöstä napata tätäkin aikatauluihin!


Viimalle tuli valitettavasti ihan törkeän tylsä päivä, ei yhden yhtä tuntia. Pelkkää luentosalin penkin kuluttamista itselläni. Toisaalta Viima sai tänään levätä, huomenna pääsee sitten tekemään edes vähän enemmän! Enkä vieläkään saanut aikaiseksi kuvata tuota omaa koiraa, hupsista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥