30. heinäkuuta 2018

Mikkeli KV

Meidän kotinäyttelyn aika taas! Tänä vuonna tuli vietettyä Mikkelin kansainväliset näyttelyt seuraillen kehiä ja viettäen aikaa kavereiden seurassa monesta eri kaupungista. Lisäksi uskaltauduin ensimmäistä kertaa ikinä kilpailemaan junior handler -kehään! Kumpaakaan kisakoiraa en ollut nähnyt ennen kisapäivää, mutta hyvin se meni. Lauantaina oli sekä Suur-Savon kennelpiirin piirinmestaruus että SM-osakilpailu, joihin olin ilmoittautunut molempiin. Tuomarina meillä oli mukava Maija Kärki. 

Piirinmestaruuden kilpailin shetlanninlammaskoira Carlalla. Carla liikkui todella kivasti ja oli mukava esitettävä, vapaana seisotuksen kanssa meillä oli vähän ongelmia. Siitä huolimatta saatiin hirveän hieno arvostelu ensimmäiseksi kilpailuksi! Jatkoon ei päästy, mutta piirinmestaruudessa kilpaili monia todella korkeallakin kilpailleita handlereita, en siis ihmettele yhtään ja todella tyytyväinen olen tähänkin.
Liikkeet ryhmässä: Erinomainen
Yksittäisliikkeet: Erinomainen
Seisottaminen: Erinomainen
Hampaiden tai purennan näyttäminen: Erinomainen
Yhteistyö koiran kanssa: Erinomainen
Rodunomaisen esittämistavan tunteminen: Erinomainen
Yleisvaikutelma: Erinomainen
Tuomarin kommentit: Handlerilla ja koiralla hieno yhteistyö.
SM-osakilpailussa esitin englanninspringerspanieli Hipan. Hipan kanssa oli hirveän mukava olla kehässä, vaikka ison koiran kanssa tarkkuus esittämisessä vähän kärsi. Vapaana seisotuksessa säädin taas, mutta muuten seisottaminen onnistui mielestäni oikein hyvin! Taaskaan ei päästy jatkoon monien supertaitavien handlereiden joukosta. 
Liikkeet ryhmässä: Erinomainen
Yksittäisliikkeet: Erittäin hyvä
Seisottaminen: Erinomainen
Hampaiden tai purennan näyttäminen: Erinomainen
Yhteistyö koiran kanssa: Erinomainen
Rodunomaisen esittämistavan tunteminen: Erinomainen
Yleisvaikutelma: Erinomainen
Tuomarin kommentit: Toivoisin tarkkuutta liikkeissä. Handlerilla ja koiralla hyvä yhteistyö.
Vaikka kovin uhkailin ennen kehiä, että ensimmäiset ja viimeiset junior handler -kehät, voi olla, että meitä satunnaisesti saattaa nähdä vielä muuallakin kehäilemässä... :D Muuten viikonloppuna oltiin kaveriporukalla syömässä, käytiin yhdessä melomassa, uimassa, katsomassa kuunpimennystä ja höpötettiin. Kiitos kaikille ja nähdään vielä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥