1. kesäkuuta 2018

Mätsärit ja rallymöllit

Jokakeväiseksi perinteeksi muodostunut paikallisen löytöeläintalon match show helatorstaina aloitti taas meidän vuoden mätsärikauden! Viima pääsi sekarotuisiin ja Siru isoihin aikuisiin, lisäksi rohkaistuin nakkiluokkaan rallyssa, me ei vaan edelleenkään melkein koskaan olla treenattu kylteillä! :D Viima sekarotuisissa sai vastaansa vain yhden koiran, sekarotuisen pystykorvan ja voitto napsahti tällä kertaa meille. Viima esiintyy niin kivasti, en kestä! Jos se olisi puhdasrotuinen, kiitäisin heti sen kanssa junior handler -kehiin, tällaisen koiran kanssa on kiva olla kehässä kun se käskystä asettelee itse jalkansa vieretysten ja näin edelleen! Saatiin voitolla vielä menolippu BIS-kehiin, mutta niissä ei päästy alkukarsintoja pidemmälle.


Siru sai isoissa aikuisissa sinisen nauhan, nauhakehässä sijoittui huimasti toiseksi! Ensimmäinen Sirun koskaan nappaama sija, sen kanssa ollaan edistytty huimasti eteenpäin eikä tuomariakaan enää tarvitse niin pahasti pelätä.


Rally-tokon nakkiluokassa meillä oli kyltteinä aika perinteisiä, helppoja kylttejä, muun muassa koira eteen, oikealta sivulle istu, täyskäännös oikeaan, juosten, pujottelu edestakaisin ja askeltehtävä. Kaikki kyltit olivat meille tuttuja, hirveää paniikkia ei siis saatu aikaan vaikka jännitti silti. Päivä oli kuuma ja Viima vähän löysällä tuulella senkin takia, mutta oma käskytys myös vammasi eikä Viima päässyt selkeästi tokovaihteelleen vaan kulki löysästi vieressä. Palkata sai ja muutin suunnitelmia ja houkuttelin parit käännökset muun muassa, muuten Viima olisi jäänyt sinne kun itse jatkoin matkaa. Tyytyväinen en ollut todellakaan itse seuraamiseen, omasta mielestä tuntui ihan hirveän huonolta suoritukselta. Tekniseltä puolelta kyltit sen sijaan tuntui onnistuvan ihan hyvin, ja saatiinkin tulokseksi aika huikea 99/100 pistettä ja luokkavoitto! Yksi vinous oli mitä en ihmetellyt yhtään ja hihna meinasi kiristyä mutta ei kiristynyt virhepisteeseen saakka. Tyytyväinen olen ja ehkä me vielä lähdetään oikeasti joskus tässä kisaamaan! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥