15. huhtikuuta 2018

Viimeinen ykkönen

Tokon alokasluokasta! Ei kun uusia haasteita kohti, käytiin 24.3. hakemassa alokasluokan viimeinen vaadittava ykköstulos kotikisoista huikeilla pisteillä, Riikka Pulliaisen tuomaroimana, hyvä Viima ja Juulia!

Paikalla makaaminen 1 min - 10 Meni lonkalleen mutta tuomari katsoi ilmeisesti, ettei koira kuitenkaan mennyt vinoon ja perusasennot oli suoria. Viereinen koira nousi seisomaan kesken paikkiksen, Viima oli taitava ja ei häiriintynyt yhtään!
Seuraaminen - 9,5 Siis parasta kisaseuruuta mitä Viima on koskaan näyttänyt! Perusasennot oli suoria, kontakti ei kertaakaan tainnut tippua, Viima pysyi tiiviissä seuruussa myös käännökset eikä jäänyt haistelemaan. Selkeästi työ on tuottanut tulosta!
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä - 10 Omaan silmään saisi mennä nopeammin maahan, mutta se on sitä pilkunviilausta.
Luoksetulo - 10 Ei lisättävää, kerrankin suora perusasento myös!
Noutoesineen pitäminen - 9 Se pureskelu... Tosin Siru tuhosi Viiman UUDEN kapulan aika kivaan kuntoon ja Viima sai kokeessa pitää vierasta kapulaa, voi johtua myös tästä. Ei kuitenkaan tiputtanut vaan mälväys pysyi kohtuuden rajoissa!
Kauko-ohjaus - 8 En tiedä mitä tapahtuu aina kaukokäskyille kisatilanteessa, ilmeisesti käskysana ei ollut tarpeeksi selkeä tai jotain. Viima nousi vasta toisella käskyllä istumaan.
Estehyppy - 10 Superii ♥
Kokonaisvaikutus - 10

Yhteensä huikeat 192,5p, KP ja TK1, sijoille ei päästy, alokasluokasta löytyi ihan huikeita koirakkoja! Seuraavaksi hiotaan avointa luokkaa kisakuntoon ja siirrytään eteenpäin tokouralla! ♥


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥