25. huhtikuuta 2018

Se on kevät!

Kevät on oikeasti saapunut vaikka ei sitä aivan ole vielä tajunnutkaan. Kamera on viettänyt huolellisesti täyslepoa kaapin pohjalla, nappasin sen nyt ihanien säiden innoittamana mukaan viikonlopuksi maalle, vaikka tuntuukin, ettei kuvaaminen mitenkään onnistu niin kyllä se taas siitä. Tuntuu, että oma kuvaaminen jyllää paikallaan ja kaikki kuvat näyttää samalta, ehkä kevät tuo uutta intoa. Viima on oppinut vaihteeksi uuden tempun, takajalkojen seinälle/puuta vasten nostaminen ei ollutkaan aivan helpoimmasta päästä mutta ainakin kurre on vielä vaikeampi! Seinätemppu on kyllä söpö, Viima niin pontevasti nostelee jalkojaan ja yrittää, vaikka vielä vaikeahkoa onkin!


Rakastan sitä, miten kevät tuo mukanaan niin paljon uutta motivaatiota. Lenkkeily muuttuu huomattavasti mukavemmaksi kun ei tarvitse pukeutua kymmeneen kerrokseen ja silti jäätyä, aurinko lämmittää ja aika kuluu nopeasti kevään edetessä. Kevätlenkkeily on hirveän mukavaa! Rakastan kevään ja kevätaamun tuoksua ulkona ♥

2 kommenttia:

  1. Toi oli mulle uusi temppu. Pitääpä kysyä omalta koiralta, että opeteltaiskos? Mulla on sellainen kokoaussi nuori neito, jolle kaikki aktivointi on tarpeellista.

    VastaaPoista
  2. Tää on kyllä kiva! Meilläkin ilman aktivointia saisi lenkkeillä aika älyttömästi, temppujen opettelu kuluttaa tosi kivasti energiaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥