16. maaliskuuta 2018

Testissä Racinel Black Label -ruoka ja hevosennahkaiset puruluut + ARVONTA


Saatiin Racinelilta pyynnöstäni testattavaksi heidän Racinel Black Label Sport & Agility -nappulaa sekä hevosennahkaisia purutikkuja. Postaus on siis toteutettu yhteistyössä Racinelin kanssa, tutustukaa ihmeessä valikoimaan!


Racinel Black Label -kuivaruoka valmistetaan omassa tehtaassa Tanskassa, jonne ruoan raaka-aineet saapuvat suurimmaksi osaksi Euroopasta. Kaikki ruuat ovat maissittomia, mistä suuri plussa! Niissä ei myöskään ole yleisesti allergiaoireita aiheuttavia ainesosia, kuten nautaa, porsasta, viljoja tai soijaa. Hiilihydraattina ruoissa on perunaa ja hernettä, lihana suurimmassa osassa siipikarja. Saa nähdä miten sopii Viimalle, se on aina vedellyt maissiruoalla mistä halusin eroon ja näin Racineliin tutustuin.


Me tosiaan testataan tällä hetkellä Sport & Agilityä. Sport & Agility sisältää 32% proteiinia ja 16% rasvaa, lihana ruoassa kuten lähes kaikissa muissakin Racinelin ruoissa on käytetty siipikarjaa, tästä sitä löytyy 36,5%. "Koostumus: Käsitelty ja hydrolysoitu (paloiteltu) eläinvalkuainen (36,5% siipikarjaa: kanaa, ankkaa ja kalkkunaa), herneet (20%), perunatärkkelys (19,5%), kuivattu juurikasleikekuitu, kananrasva, kylmäpuristettu lohiöljy, kuivatut kananmunat, natriumkloridi, dikalsiumfosfaatti, lesitiinit, rapsiöljy, glukosamiini, kondroitiini, sikuri-inuliini, frukto-oligosakkaridit, mojaven jukkapalmu."Nyt ollaan viikko menty Racinelilla, hyvällä menestyksellä. Hirveämpää muutosta aikaisempaan en sanoisi olevan, mutta tämä sopii Viimalle tähän mennessä oikein hyvin. Iho voi hyvin, hiiva ei (ainakaan vielä, toivottavasti ei jatkossakaan) ole lähtenyt villiintymään ja maha toimii. Nappulat ei ole erityisen rasvaisia tai kuivia, koko on juuri sopiva Viiman kokoiselle, maistuvuus hyvä mutta sitä ei voida Viiman kanssa hirveämmin arvioida... :D Samallailla upposi kuin mikä tahansa muukin ruokaa muistuttava asia. Haju on hirveä mutta niinhän se melkein kaikissa yhtään lihaa sisältävissä koiran ruoissa. Viiman ruoka-annos pysyi aika samana kuin entiselläänkin, vaikka entinen ruoka oli hiukan kevyempää, kuitenkaan lihomista ei ole alkanut tapahtumaan vaikka yleensä Viima lihoaa todella nopeasti.


Sport & Agilityn lisäksi testataan tosiaan hevosennahkaisia purutikkuja. Purutikut ovat vähärasvaisia ja pelkästään 100% hevosenlihaa, sopii siis hyvin allergisille ja herkästi lihoville. Viima ei nautaa siis pysty syömään, joten monet puruluut on jäänyt kauppaan. Koko oli juuri sopiva ja maistui hyvin molemmille koirille. Kuitenkin toivoisin tälläiselle ahmatille vielä parempaa kestävyyttä. Uskoisin, että pienemmällä ei niin ruoan perään olevalla kaverilla tälläinen voisi kestää pidempää, meillä molemmat vetäisivät purutikut noin vajaassa vartissa. Kuitenkin hyvää työtä hampaille ja hetkeksi antaa kuitenkin tehtävää.Ja jotta teillä lukijoilla olisi mahdollista päästä ilmaiseksi Racinelin ruokia kokeilemaan, niin pääsin arpomaan kommentoineiden kesken KOLME lahjakorttia, joilla voi lunastaa itselleen 12kg ruokasäkin! Voittomahdollisuudet ovat siis hyvät, nyt kannattaa osallistua! ;) Ohjeet: Arvonta on vain lukijoille! Kommentoi alle, mikä Racinel Black Label -kuivaruoista pääsisi testiin, liitä kommenttiin myös sähköposti niin voin ottaa sinuun yhteyttä mikäli onni suosii. Kommentoineiden kesken arvomme Viiman kanssa kolme onnekasta, 31.3.!30 kommenttia:

 1. Me kokeiltaisiin varmaan adult chickeniä :D
  saara.korhonen11@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Extra Energy menisi meillä luultavasti testiin!
  noora.karhinen@surffi.fi

  VastaaPoista
 3. Meillä tulisi varmasti syötyä sport&agilitya :)
  lctta.lctta@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Meillä testiin lähtisi varmaankin senior chicken
  venla2001@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa kyllä hyvältä toi ruoka, en oo aiemmin perehtynykkään ku oon Freyalle kattellu hyvää. mullekkin tärkeintä on ettei oo viljaa tai maissia 👍 kokeiltais varmaan adult lamb tai chickeniä.
  Stiina.heikkila@hotmail.fi

  VastaaPoista
 6. Me kokeiltaisiin mielellämme tuota adult lambia :)
  mitteliriia@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Voitais kokeilla tätä samaa, kuin te eli Racinel Black Label Sport & Agility

  iiris.harkanen@windowslive.com

  VastaaPoista
 8. Meillä menisi Sport & Agility, osa syö sitä jo ennestään! :)
  kokkomimosa@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Meille varmaan sama kuin teillä eli Sport & Agility!

  heiddlyra.mmartik@gmail.com

  VastaaPoista
 10. adult lamb! sähköposti ois @jessimoilanen@gmail.com :)

  VastaaPoista
 11. Senior chicken olisi paras meidän rouvalle :)

  vitaevay@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Luultavasti adult lamb. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 13. Meillä menisi kyllä kokeiluun Racinel Black Label Senior chicken, koska on juuri mietitty, että ruokavaliota pitäisi muuttaa seniorisuuntaan jo. Tästä juuri viikolla on ollut eläinlääkärin kanssa puhetta ja nyt kiinnostaisi, tässäkö meille uusi ruokamerkki :)
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Racinel Black Label Sport&Agility

  taikapilven@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Racinel blacl label adult chicken.
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Extra energy vois sopia meille :)
  Koiriamaalta@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Tämä lieneisi Pyryn herkkua...https://www.racinel.com/finnish/racinel-black-label-adult-lamb

  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Tessa koiralle sopisi senior chicken . Mukaan arvontaan. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Meille tulisi testiin tuo Racinel Black Label Adult chicken, kun meillä koirat ovat todella herkkiä ja kaikki liha tai maito ja soija sekä gluteenit eivät käy. :)

  minajanelijalkaiset@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Extra energy vois olla kiva testata tuolle kuivan kesän oravalle eli Vilpulle :D

  venla.wallius@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Adult lamb :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 22. senior chicken :-) ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Adult chicken ois meiän valinta :-)
  sara.rokman@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Sport&Agility olisi myös meidän valinta!
  sara.lehtela@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Adult lamb, meidän nirso koiramme varmasti ihastuisi! sari.lamminpaa (a) gmail.com

  VastaaPoista
 26. Adult chicken
  tstnkt@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Racinel Black Label Senior chicken sopis meidän Matille

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 28. En tiiä, onko teillä näitä jo syötykin, mutta omat koirat syö nahkaluina ainoastaan kotimaisia Rauh hirvennahkarullia. Ovat erittäin kestäviä (tosin olen kuullut, että joillekin koirille jopa liian kestäviä, ei sinni riitä pureskella niitä), jonka vuoksi käytän just niitä enkä Rauh naudannahkarullia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon halunnut Rauhin luita kanssa kokeilla jo pitkään! Sen verran hintavia että tarjouksia olen yrittänyt katsella. Kuulostaa lupaavalta, voisi kestää meillä!

   Poista
 29. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥