14. tammikuuta 2018

Ensimmäiset valokuvaukset tänä vuonna

Ensimmäiset kameran ulkoilutukset tänä vuonna. Kaikkein pimein aika on jo selätetty ja valoisa aika vain jatkaa kasvuaan, ehkä se saisi kuvausmotivaatiota vähän ylemmäs. Masentaa, kun katsoo muiden törkeän hienoja kuvia mitkä on vielä osattu muokata, sitten siityy käsittelemään näitä omia otoksia. Omasta mielestä nämä on nättejä, kun katsoo kaukaa. Heti kun zoomaa vähän tai katsoo muuten vaan tarkempaa niin laatu on niin kuraa, itse asiassa koko kuva puhkipalanut ja tarkennukset ihan sieltä syvältä. Mutta toisaalta, ei mun tarvitse olla yhtä osaava kuin nämä melkein ammatikseen valokuvaavat. Ei nämä ole kuin pienen harrastajakuvaajan, joka ei ole kahta vuotta kauempaa oikeasti kuvannut, ottamia otoksia, ei näiden tarvitse olla juurikaan parempia. 

Pitäisi osata lopettaa tälläinen kokoaikainen itsensä muihin vertaaminen. Joissain tapauksissa siitä hyötyy, useimmiten ei. Saa vain pahaa mieltä itselleen, motivaatio kärsii ja ei siitä hyödy mitään. Pitäisi vain hyväksyä se, ettei ihan vedä samoilla sfääreillä kuin ammatikseen kuvaavat, vaan oppia iloitsemaan siitä, että kuitenkin melkein puolet tämän kerran kuvista oli oikeasti omaan tasoon nähden tarkkoja, onnistuneita, mutta ilmeet vain vähän feilasi mistä syystä tänne ei päätynyt kuin nämä kolme. Ei pidä ottaa paineita muiden edistymisestä ja hienoudesta, vaan miettiä omia tekemisiään, sitä missä on onnistunut. Itse asiassa nyt tämän tekstin kirjoitettuani ja uudelleen kuvia katsottuani, on nämä omalla tavallaan tosi hienoja kuvia ♥

//Vastatkaapa oikeassa sivupalkissa olevaan kyselyyn koskien treenipostauksia! Nyt olen viimeisimmät kuukaudet jättänyt kaikki treenijutut kirjoittamatta, koska aiheuttivat syksyllä hirveää ahdistusta kun jäivät lojumaan ja viikottaisia ohjattuja treenejä oli kahdet + lisäksi vielä omatoimitreenit. Kuitenkin, koska Viima on aktiivinen harrastuskoira ja sen kanssa edelleen monta kertaa viikossa treenataan, niin tuntuu hyvin loogiselta että blogikin treenipostauksia sisältää, kiinnostaisi kuulla toiveita millä lailla haluaisitte treenipostaukset esille, vai ei ollenkaan! 
2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥