19. joulukuuta 2017

Epävirallinen hajutesti 8.11.

Käväistiin tosiaan epävirallisessa nose workin hajutestissä 8.11. Ei ole vielä tullut kirjoiteltua, hupsista.. Tuloksena oli hylätty, vaikka tyytyväinen olenkin. Viima merkkasi kaksi laatikkoa, toisen vähän heikommin, toiselle istui. Oma käytös oli erilainen kun arvelin toista laatikkoa ja pyysin Viimaa sitä haistelemaan, jolloin ajatteli samantien, että pitäisi ilmaista. Oikea laatikko löytyi kuitenkin, itse vain mokasin ja valitsin väärän laatikon. Milloinkohan sitä oppisi vain antamaan koiralle rauhan etsiä, ilman että häseltäisin itse mitään?

Nose Workin suhteen ollaan nyt muutenkin vähän taukoiltu. Oma motivaatio ei kovin korkealla ole, ei sitten tehdä. Nose on ja tulee pysymään meidän hömppälajina, tehdään kun huvittaa ja halutaan. Joulukuun alussa olisi ollut virallinen hajutesti mihin meitä epiksissä kovasti kannustettiin, mutta en nyt sinne kuitenkaan osallistunut. Pitäisi olla Nose Work Finland ry: n jäsen, ja jäsenmaksu + ilmomaksu olisi ollut liikaa siihen nähden, ettei vielä ihan valmiita olla ja kerettäisi tällä jäsenmaksulla kisata vain yhdet kokeet. Joten katsotaan kun löytyy seuraavat! Ehkä me sitten mennään hajutestiin, tällä hetkellä hömppäillään nosea ihan vain aktivointina.

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen pitkin vuotta miettinyt, että voisi omaa kotinosea treenata Hupsun kanssa. Saisi päälleen aktivointia. Laiskuus se on, mikä ottaa voiton.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nose Work on mahtava kotilaji! Ja jos ei kokeisiin tähtää, voi treenata hajutunnistusta, eli ei tarvitse ostaa virallisia kalliita hajuja vaan opetella ihan tavallisia tarpeeksi mietoja hajuja, vaikka osa mausteista tms. Itse en pahemmin ole tutustunut näihin, mutta esim. avaimien etsintä haistelemalla voisi olla aika hyödyllinen! Ja kun nenätyöskentely väsyttää jo lyhyessä ajassa ja tuo juuri niille aivoille sitä tekemistä. Kannattaa kokeilla!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥