27. lokakuuta 2017

Syksy ♥Kirpeä syysilma, viileä tuuli poskilla, hämärtyvät illat. Putoilevat lehdet ja värikäs metsä, auringonsäteet puiden lomitse. Ei ole liian kuuma, ei liian kylmä. Lätäköt maassa, jalkoihin saa laittaa kumisaappaat. Syksy ♥ Jotenkin se tuli tänä vuonna todella nopeasti, lehdet kellastuivat ja tippuivat hirveän nopeasti. Nyt on jo ensilumet sataneet ja aurinkoinen, värikäs alkusyksy olisi kai virallisesti ohi. Meilläpäin on tällä hetkellä maassa muutama lumihiutale, missään maa ei ole oikeastaan peittynyt. Sinällään odotan innolla, että tännekin saadaan kunnolla lunta, koska lumi nyt vaan on ♥ Tosin kovia pakkasia missä ei tarkene mitenkään en odota innolla, enkä myöskään ainaista lunta-räntää-eikun vettä pallottelua tässä loppusyksystä, alkutalvesta. Viima odottaa varmasti jo innolla lumen oikeaa tulemista, pääsee taas kierimään. Ehkä tänä vuonna tulee niin paljon lunta, että siellä pääsee pienet lumesta hullaantuvat koiralapset riehumaan ja möyrimään?

4 kommenttia:

 1. https://koiramaisiaharrastuksia.blogspot.fi/

  Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 2. Errr... ei lunta! :D Syksy sen sijan saisi olla ikuinen. ;) Vaan onhan se ihana katsoa koiran riemua hankileikeissä.

  Miten olet opettanut Viimalle tuon tavaran suussa pitämisen? Haluaisin opettaa Hupsulle, mutta se ei malta pitää mitään suussa nanosekuntia pitempään. Palkkaamisen pitää olla nopeaa tai homma lakkaa kiinnostamasta. Toinen vaihtoehto on se, että se alkaa syödä suuhun saamaansa asiaa.

  Ja kyllä! Ihania kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksykin on ihana, mutta itse otan mieluummin lunta kuin pimeän ja sateisen loppusyksyn. Alkusyksy on paras!

   Viimalla kesti tuon oppimiseen varmaan vuosi, tokokapulalla. Naksutin oli kaveri, siitä vaan naksuteltiin ja naksuteltiin, vähitellen saatiin pidennettyä aikaa. Muilla esineillä aina alkuun hankalaa, kyseisissä kuvissakin Viima on pitänyt lehteä suussaan max 3 sekuntia :D Ymmärrän fiiliksen varsin hyvin, kärsivällisyyttä ja treeniä vaan, kyllä se siitä!

   Kiitos ❤

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥