18. syyskuuta 2017

Syksy saapuu ♥

Ihana oli pitkästä aikaa viikonloppuna käydä vaan valokuvailemassa, laskea koira irti ja nauttia nätistä luonnosta ♥ Selkeästi syksy on sieltä tulossa!
Maanantaina käytiin taas treenaamassa aksaa. Luvassa oli helppo rata ilman kummempia ohjauskohtia, mutta saatiinkin teippailla vähän teipinpaloja maahan. Nimittäin oman koiran laskeutumispaikalle. Saatiin jokainen tietyn värisiä teipinpaloja, jonka jälkeen tutustumaan rataan ja katselemaan koiran laskeutumispaikkoja. Hirveän hankala ainakin itselleni hahmottaa hypyn pituutta! Käännökset sain todella kivasti merkittyä, loput oli melkein puoli metriä liian lähellä estettä.

Itse piti siis samalla kun rataa ohjaa, yrittää katsoa monta osui. Oli muuten hankala keskittyä tähänkin ohjaamisen, juoksemisen ja muun ohella! Yhden kierroksen jälkeen saatiin vaihtaa teippipalojen paikkaa, kokeilla kerran ja taas vaihtaa. Lopputuloksena sain oikein merkattua laskeutumispaikat vähän reilu puolista, mutta loputkin oli vain vähän väärässä kulmassa, matka oli jo hyvä! Yllättävän hauska harjoitus, vaikka Viimalle tässä ei ollut haastetta, itse tuli opittua paljonkin. Tiukoissa paikoissa yllättävän hyödyllinen taito!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, mikä tunnelma! <3

  VastaaPoista
 2. Ihania syyskuvia. Ja edelleen tuo viimeinen kuva on ihan mahtava. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja se kyllä on, piti tulostaa ihan seinälle muiden kuvien joukkoon ❤️

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥