17. syyskuuta 2017

Agimölleilemässä

Torstaina käytiin naapuriseuran mölleissä opettelemassa Viiman kanssa kisatilanteita ja hankkimassa kokemusta uusilta radoilta ja erilaisilta esteiltä. Käytiin putkihyppyrallissa sekä hypärillä, onneksi lähdin hypärillekin! Putkihyppyralli oli perinteinen rata ilman mitään erikoisempaa. Suoraa, käännös, suoraa, käännös ja näin edelleen. Viima lähti hommiin todella kivalla asenteella ja itse onnistuin pysymään yllättävän tyynenä! Vauhtia oli muttei päättömästi, ja oltaisi varmaan saatu todella kiva nolla aikaan jos ei yksi mutkaputki olisi ollut liian jännä. Viima sukelti putkeen vauhdilla ja näytti kuin se olisikin mennyt todella nätisti läpi ilman ongelmaa, mutta päättikin kääntyä puolessa välissä ympäri. Itse olin kerennyt jo seuraavalle esteelle mutta vedettiin vähän pakkia. Yritin kahdesti uudelleen mutta ei, ei vaan mennyt ja sitten jatkettiin rata loppuun ilman putkea. Tästä syystä hylky, mutta olin kuitenkin semityytyväinen kun toiseen mutkaputkista kuitenkin uskaltautui ja vauhtia riitti!

Hypäri olikin jo vähän haasteellisempi. Jouduttiin odottamaan todella kauan radan alkamista ja kellokin oli jo aika paljon kun päästiin aloittamaan. Radassa oli paljon vaikeahkoja kohtia, ja rataantutustumisen jälkeen ainoa ajatus oli, että mennään pitämään vain hauskaa. Mutta Viima yllätti! Meni hirveän kivasti ja itse osasin ohjata. Vähän ennen puoltaväliä tuli kuitenkin pituus, jota ei koskaan oltu tehty täyspitkänä. Viimahan astui siitä keskeltä kumoten pituuden osat, tästä virheitä. Pituuden jälkeinen välistäveto onnistui todella kivasti, siitä suoraan kepeille. Viima vähän näytti siltä että olisi vetänyt sisään toisesta välistä, mutta itse kerkesin pelastamaan minkä ansiosta kepeiltä ei virheitä ♥ Ensimmäinen kerta kun ollaan oikeasti tehty keppejä osana rataa! Keppien jälkeisella takaakierrolla Viima ei tajunnut kiertää takaa vaan meni väärästä suunnasta mistä hylky. Tämä jäi eniten harmittamaan, oltaisi saatu pelkkä vitonen (?) jos olisi onnistunut! Mutta tyytyväinen olen silti, etenkin siihen nähden, ettei koskaan keppejä osana rataa, täyspitkää pituutta osana rataa, eikä muutenkaan näin pitkää ja hankalaa rataa. Viimalla pysyi vauhti ja motivaatio loppuesteille saakka ja jouduin oikeasti juoksemaan! Putkillakaan ei ollut mitään ongelmia. Super ♥

Kisoista jäi käteen itselleni ja Viimalle mahtavaa kilpailutilannekokemusta, jännityksensietoa, uudenlaisia esteitä ja putkia, sekä paljon kaikkea hyvää! Pitää ottaa takaakierrot, pituus ja rengas treenattavaksi sekä kepit osaksi rataa useamminkin. Onneksi tuli lähdettyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥