19. elokuuta 2017

Ensimmäinen virallinen

Pahoittelut hiljaisuudesta blogin puolella, itselläni on ollut paljon muutakin tekemistä. Syksy tulee muutenkin olemaan kiireinen, tiedossa on Nose Workin alkeiskurssi, Onnidog-koiratapahtuma, talkoilua kotikisoissa, sekä hirveä määrä omia menoja. Postaustahti tulee siis hiljenemään, yritetään nyt edes panostaa laatuun määrän sijasta :D

Tänään startattiin meidän virallinen tokokoeura, Viimalle vieraassa hallissa Kaisa Poutasen tuomaroimana. Lähipäivinä ollaan treenattu palkkaamattomuutta hyvin ahkerasti, ja selkeää edistystä on kyllä näkyvissä! Palkkaamattomuus ei todellakaan ollut este, oikeastaan Viima suhtautui siihen hyvin. Kotona vedettiin parina päivänä koko alokkaan setti ilman palkkaamista, no problem. Kokeessakaan tämä ei aiheuttanut ongelmaa, mahtavaa! Edes samassa paikkiksessa ollut Viiman paras kaveri ei häirinnyt suoritusta, tosin hallissa oli hirveä määrä uusia hajuja, mitkä saivat seuruun ja liikkeiden välit vähän takkuamaan, hirveä haistelu ja vähän ulapalla oleva koira.

Paikkamakuu 1 min - 10 Vähän haisteli ja pää kääntyili odottaessa, kerran haukahti turhautuessaan. Muuten aika kivasti!
Seuraaminen - 7,5 Todella kivoja pätkiä, todella löysiä pätkiä. Pari kertaa jäi haahuilemaan taakse ja kontakti rakoili välillä, mutta muuten ihan jees. Muutama ylimääräinen käsky.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä - 9 Maahanmeno oli melko hidas ja perusasento hieman vino.
Luoksetulo - 9 Sama kuin äskeisessä, perusasento oli vino ja vauhtia olisi saanut olla vähän enemmän.
Noutoesineen pitäminen - 8 Viima ei ottanut heti, otti vasta hetken kuluttua. Kapula oli vähän ällö, ote oli todella kevyt mutta piti kuitenkin loppuun asti.
Kauko-ohjaus - 9 Istu-maahan oli ainakin vähän turhan hidas.
Estehyppy - 9 Alkuperusasennon korjasi.
Kokonaisvaikutus - 9 Piste taisi tippua maan satunnaisesta haistelusta ja muutenkin vastaavista, Viima oli vähän haahuilevalla tuulella.


Yhteensä 177,5p, 1-palkinto ja luokkavoitto! Mahtava Viima, etenkin ensimmäiseksi kokeeksi onnistui superisti! Saa nähdä jäädäänkö metsästämään koularia vai siirrytäänkö avoimeen luokkaan, nyt kuitenkin treenaataan perusasennot kuntoon, sekä aloitetaan avoimen liikkeiden hiominen. Super Vimpula! ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥