30. kesäkuuta 2017

Satamassa

Kesä ja mökkielämä; lähipäivät ollaan kulutettu hyvin pitkälti mökillä nautiskellen. Eilen käytiin satamassa syömässä veneellä, enkä Viiman käytöstä voi kuin kehua! Veneessä meni niin kuin aina ennenkin tottuneesti, satamakahvilassa odotti nätisti pöydän alla. Rauhoittumisharjoitukset ovat selkeästi tuottaneet tulosta! "Käy siihen", ja Viima painaa maate ja rauhoittuu jos ei itse höslätä mihinkään. Tätä tuli testattua myös kun jäätiin juttusille tuttujen kanssa ja Viima sai rauhoittua jalkoihin odottamaan. Mahtavaa, lisää vaan häiriötä, kohta voidaan tehdä rauhoittumisharjoituksia jo aksatreenien lomassa! Hihnassa kävely sujui nätisti vaikka vieressä olikin pieniä lapsia, vieras koira, paljon veneitä ja kaikkea jännää. Itselle muistiin, että pitää pysyä jämäkkänä! Alkumatkasta meinasi lähteä veto päälle, hetken pysähdeltyämme Viima muisti idean. Loppuaika menikin hienosti, kyllä tuon kehtaa kaupungille viedä! :D Ajokoirakin käyttäytyi hirmuisen hyvin rotuunsa nähden, niin tottunut kulkemaan mukana! Hihnakäytös ei tosin ole sillä mikään hirmuisen kehuttava, mutta toisaalta mitä ajokoira mahtaa kun vieressä olisi niin paljon ihania hajuja...


Viima pääsi myös kotilaiturissa kokeilemaan kanootissa istumista! Melko mielenkiintoista oli, mutta yritys hyvä. Ja ei kaaduttu, eli voisi sanoa olleen hyvin onnistunut yritys :D Ehkä joskus pääsee pois kotilaiturista, mutta ei vielä ihan hetkeen. Viima onneksi on tottunut veneilijä, mikä helpotti suuresti yritystä. Pienestä pitäen ollaan veneilty, soudettu, kumiveneilty, vähän kaikkea. Melominen lisätty listaan, mielenkiintoista olisi oikeasti lähteä melontaretkelle tuon kanssa!

2 kommenttia:

 1. Voi! Kunpa olisi rahaa lähteä mökille... vaan ei tänä kesänä.
  Hienoa, että rauhoittuminen sujuu ja remmikäytös on hyvää. :) Kannattaakin olla ylpeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, toivottavasti pääsette seuraavana kesänä! Rauhoittumisen suhteen on tullut niin paljon ongelmia, että pienimmätkin onnistumiset saa mahtavan fiiliksen!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥