27. kesäkuuta 2017

Päiväretkellä Säynätissä
Tehtiin lyhyt retki Säynättiin sunnuntaina, reitti oli reilu kuuden kilometrin mittainen. Maasto oli melko helppokulkuista, matkalla oli muutamia pitkospuita ja polku oli melko juurakkoinen. Maisemat olivat vallan ihania! Kaunista metsää, kalliota, suuria kivenlohkareita, järviä sekä suota. Kelpasi kyllä kävellä, vaikka alkumatkasta meinasikin ukkonen jyrähdellä ja ripsautteli vettä. Loppumatkan paistoikin jo aurinko! Täällä olisi kiva viettää pidempikin retki, matkan varrella oli todella mukavan näköinen laavu sekä monta kauniilla maisemapaikoilla ollutta nuotiopaikkaa. Viima kävi matkan varrella kahlailemassa niin purossa, järvessä, suossa kuin mutalammikoissakin, mutta oli tyytyväistä ja väsynyttä koiraa illalla! Mukavaa vaihtelua tavalliseen lenkkeilyyn, pitäisi useamminkin suunnata kauemmas kotoa lenkkeilemään. Onneksi on lähiaikoina tiedossa yksi retki yön yli!

2 kommenttia:

  1. Minullakin on ollut suunnitelmissa ties kuinka pitkään alkaa tutustua näihin Etelä-Suomen luontopolkuihin ja ulkoilualueisiin, vaan kun sitä on niin saamaton. :D Vaan vallan ihania retkikuvia! Viimakin näyttää nauttivan... ja kun se on aina vaan niin hauskan näköinen otus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka tää on ihan vieressä, ei oo koskaan tullut käytyä! Nytkin on suunnitelmissa vaikka mitä, mutta koko ajan on ajatuksella "sitten kun-" Kiitos, Viima rakastaa kyllä niin kaikkea ulkona touhuamista! Ja se on :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥