25. kesäkuuta 2017

Omatoimitreenaamassa

Saatuani vihdoin avainkortin hallille, oli pakko lähteä kokeilemaan omatoimisesti hallilla treenaamista. Treenattiin tosin lopulta ulkokentällä, kun sää oli hyvä, mutta treenattiin kuitenkin! Oli jotenkin mukavaa vaihtelua, kun sai vapaasti keskittyä mihin itse haluaa ja näin edelleen. Esimerkiksi itse palkkasin lähes koko treenin pelkästään leluilla, mitä harvoin voin ohjatuissa treeneissä tehdä kun aikaa ei niin reippaasti ole. Vähän turhan lämmin oli, ja Viima vähän tämän seurauksena himmaili ja haahuili. Otettiin sitten todella lyhyitä pätkiä ja paljon taukoja, joilla käytiin uimassa ojassa, varmasti viilensi mukavasti.

Otettiin rauhoittumista kentän reunalle. Lähipäivinä olen tätä harjoitellut, olisi tärkeä saada kuntoon näin kesällä. Viima rauhoittui aika upeesti aikasempiin verrattuna! Vähitellen nyt lisätään häiriöitä ja näin edelleen, ehkä joskus meidänkin taukokäytös on ihan nättiä ja Viiman voi jättää odottamaan treeneissä kentän reunalle rataantutustumisen ajaksi!

Kontakteilla otin puomilla pari kokeilua, mutta ei jääty sitä erityisemmin treenaamaan. Keinua otettiin ensimmäistä kertaa, tai oikeastaan vain palkkailin paukahduksesta ja heiluttelin keinua. Sai Viima hetken olla kyydissä keinuteltavana, ja sanon vain, että on ihanaa kun on näin rohkea koira! Ei hätkähtänyt juur ollenkaan ensimmäisen paukahduksen jälkeen ja oli rohkeana, en usko, että keinu tulee tulevaisuudessa tuottamaan meille ongelmia.

Palkkana tänään toimi siis pitkälti lelut, ja Viima leikki mahtavia pätkiä. Eikä haitannut, vaikka välillä otti nameja esiin! Nyt itselle vaan tsemppiä tämän suhteen, pitäisi ahkerammin käyttää lelupalkkaa. Keppejä otettiin kanssa muutama pätkä hyvällä menestyksellä. Ensimmäistä kertaa kaikki 12 keppiä, ja vaikka vauhti oli hidas, mentiin ne kuitenkin eikä vain kertaa! Takana on vielä keppien osalta lähes kahden kuukauden tauko, ja suoraan tauon jälkeen vaan näin. ♥ Vähän meinasi oikoa väleistä, mutta nopeasti muisti idean ja kepittely lähti sujumaan.

2 kommenttia:

  1. Hyvin pysyy fokus kepeillä eteenpäin, hyvältä näyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tää oli meidän ongelma aikaisemmin kouluttajan mielestä, itse aina ajattelin, että fokus tulee keppeihin kun niitä on enemmän kuin neljä :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥