5. kesäkuuta 2017

Dobopallo on saapunut ♥

Jes! Pitkäaikainen tavarahaaveeni toteutui viime viikolla ja tilasin dobopallon meille kotiin. Dobokurssit on meillä päin aivan turkasen kalliita (ja niitä on paristi vuodessa), eikä tasapainotyynyily enää oikein riittänyt. Tilaus tuli todella nopeasti, tuote oli juuri sellainen kuin pitääkin eikä väri poikennut kuvasta. Lisäksi mukana tuli pienet ohjeet pallon täyttämiseen (ei olisi tullut mieleenkään antaa pallon levätä ennen kuin täyttää loppuun.. :D) ja harjoittelun aloittamiseen. Viiman pallo on 65cm, sopii ihan hyvin, vaikka siinä ja siinä olikin onko liian pieni. Viima rakastui palloon heti ensisilmäyksellä, pallo onkin vapaa-aikansa poissa silmistä, muuten Viima harrastaisi itsenäistä doboilua heti kun silmä välttäisi. Meidän pallo on limenvihreä, aivan ihanan pirteän näköinen.

Nyt päästäänkin harjoittelemaan syvää lihaksistoa monipuolisemmin, tähän mennessä on pakko hehkuttaa miten rohkea Viima on ollut. Hyppäsi itse pallolle samantein, eikä selkeästikään pelännyt pallolla olemista. Selkeästi huomaa miten paljon hankalempi pallo on, ei ihan vielä tasapaino ollut täysissä voimissa. Ehkä se nyt alkaa tästä parantumaan ja syvät lihakset vahvistumaan kun päästään treenailemaan ♥


2 kommenttia:

 1. nyt pitää sanoa että en oo koskaan kuullutkaan tuollaisesta pallosta! :o Onpas jännä, mun pitää googletella! :D ihania karvakamuja sulla täällä! :)

  http://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dobo on vielä melko tuoreehko laji, kannattaa tutustua! Kiitos ♥

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥