15. toukokuuta 2017

Viimeistä viedään :: Agitreenit

Viimeinen kurssi aksassa, apua! Ollaan nyt käyty jo alkeet, jatko ja jatko 2, nyt on aika siirtyä ryhmäpaikkaan. Miten aika on mennyt näin nopeasti? Tänään treeneissä hiukkasen pidempää rataa sekä sisällä keppejä. Kepit meni tänään aivan superisti! Viima tarjosi aktiivisesti koko ajan, oli kuulolla ja selkeästi tykkäsi tehdä töitä. Vauhtiakin oli mukavasti! Otettiin ensin kolmella 2x2-portilla, jotka olivat suorassa, jonka jälkeen siirryttiin oikeille kepeille. Aikaisemmin olen kokeillut kolmasosapätkällä (4 keppiä), nyt otettiin jo kahdeksan keppiä! Näillä olen nyt yrittänyt treenata, niin Viima oppii, ettei kepit liiku sen mukana, ja itse pääsen vähemmällä vaivalla kun portteja ei tarvitse oikoa. Pari kertaa Viima otti vain ensimmäisen välin ja jätti keskimmäiset välistä, mutta kun muutin hieman omaa liikkumistani, veti Viima monta kertaa koko kahdeksan keppiä putkeen aivan mahtavasti! Vikoilla kerroilla saatiin myös fokus täysin pujotteluun, eikä Viima tuijotellut minua keppien välissä. Ylpeä ♥


Radalla käytiin kaksi kertaa, ensimmäinen kerta meni vähän säheltäessä. Aiheena oli valssailut ja persjätöt sekä eteenmeno. Ohjaus tökki eikä Viima olisi halunnut mennä putkiin (yllätyys), mutta pilkottiin rataa osiin ja alkoi sujumaan. Musta putki pelotti, kun Viima ei aikaisemmin ollut sitä tehnyt, mutta pikkujännästä päästiin eroon nopeasti palkalla. Kun saatiin putkiinmenot onnistumaan, eteenmeno viimeisellä suoralla tökki, aivan kauhealta näytti! Viima yritti ohittaa esteitä. oli aivan kädessä kiinni ja suurin piirtein kompasteli esteisiin kun tapitti minua. Vähän etupalkkaa tässä välissä niin jopas oli jo nätit suorat toisella kierroksella! Pari kertaa rimat kolisi kun itse säpsähtelin ja Viimalle oli epäselvää, mutta toisella kierroksella vedettiinkin tosi mageet nollaradat! Aivan mahtavaa, tänään oli alkuun pieniä ongelmia, ne korjattiin ja sitten onnistuttiin tosi kivasti. Näki sen pienen edistymisen, tälläisestä tykkään!

Henkilön Viima & Emilia (@viimakoiruus) jakama julkaisu

Kokonaisuudessaan voisin sanoa, että mahtavat treenit, rata oli todella kiva kun pääsi juoksemaan ja saatiin todella kivoja onnistumisia. Ja vielä. tykkään älyttömästi Viiman paikallaoloista, ne on mukavan varmat eikä tarvitse miettiä odottaako koira lähdössä vai ei. Ei pidä nyt tuudittautua tähän ajatukseen, vaan treenailla satunnaisesti näitäkin! Nyt tuleekin aksasta parin viikon tauko kun odotellaan kauden vaihtumista että päästään ryhmään, pöh. Motivaatio agin suhteen olisi nyt niin korkealla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥