31. toukokuuta 2017

Möllittelyä

Maanantaina käväistiin oman seuran mölleissä kokeilemassa kisaamista. Nämä oli meidän ekat, siihen nähden hyvin selvittiin! Itse en jännittänyt kuin todella vähän, sain sopivan rennon mielentilan ennen rataa. Kisattiin putkihyppyluokassa, pelkkiä putkia ja hyppyjä, joiden rimat oli kaikilla 20cm korkeat. Rata oli kuitenkin hirveä meille, Viimalle kun putket on niin hankalia. Mietin jo etukäteen, ettei radasta tule yhtään mitään, juuri Viiman heikkouksien mukainen rata :D Eli odotuksia paremmin meni, vaikka hylky tulikin.

Heti ensimmäiselle putkelle tyssäsi, Viima ei vain mennyt. Ei sitten millään, sain vaikka kuinka houkutella, mutta aina kääntyi vähintään ympäri putken sisässä. Ilmeisesti putken takana ollut portti ja sen vieressä seisonut tuomari oli niin jänskiä ettei voinut mennä. Siirryttiin sitten seuraavalle putkelle, johon en olisi uskonut Viiman myöskään menevän, mutta siinä ei enää ollutkaan mitään ongelmaa, ja loppurata meni aivan mahtavasti! Ilman ensimmäistä putkea olisi tullut nolla, loppuradalla Viima meni täydellisesti ohjaukseni mukaan, eikä esteet aiheuttaneet ongelmia. Uusinnalle oli tarkoitus mennä ja sen ilmoittautumisessa maksoin, mutta huonojen aikataulujen (sekä erityisesti niiden ilmoittamisen) takia jouduin jättämään välistä. Viiman kun piti rientää tokomölleihin, jotka olivatkin myöhässä aikatauluistaan, mutta ei enää keretty uusimaan paikkamakuuta odotellessa. Ärsyttää, aivan hirveästi! Juuri tämän radan olisin halunnut niin paljon uusia, nyt jäi todella huono maku suuhun tälläisistä putkensuista. Ja vielä se, että olisin kerennyt uusimaan, helposti, mutta huonosti ilmoitettujen aikataulujen takia odotettiin tokon paikkamakuun alkamista sisällä. Heti kun saan vaan avainkortin käyttööni, treenataan poispäin olevia putkensuita ja putkille hakemista, sehän on tosin jo ollut tavoitteena syksystä asti. Avainkorttia hallille en vain vielä ole saanut, odotan niin innolla omatoimitreenejä! Pitkä lista mitä kaikkea haluaisin treenailla.

Pahoittelut aivan hirveästä piirroksesta, välimatkat ja vastaavat ovat aivan pielessä :D
Agin lisäksi käytiin tokon alokasluokan epiksissä samaisissa mölleissä. Lopputuloksesta olen hirmusen ylpeä: Viima sijoittui toiseksi ja sai ykköstuloksen. ♥ Kokonaispisteitä tuli 187, eli reilu kahdenkymmenen parannus aikaisempiin! Treenattavia asioita sai paljon lisää, nyt tiedetään mitä treenataan ennen seuraavia kisoja, toivottavasti jo virallisia. Mutta tyytyväisiä ollaan!

Paikkamakuu - 10 Ei lisättävää!
Seuraaminen - 8 Maahan oli pudonnut nameja joltain, jäi haistelemaan niitä ja seuruu oli täten väljää. Häiriössä seuruuta lisää.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä - 10
Luoksetulo - 10 ♥
Noutoesineen pitäminen - 8,5 Mälväsi ja pureskeli kapulaa reippaasti. Nyt pitää ottaa ihan pitotreeniä kapulalla reippaasti.
Kauko-ohjaus - 8,5 Nousi istumaan vasta toisesta käskystä, maahanmenoa hieman ennakoi. Viima ei enää pitkiin aikoihin ole jättänyt nousematta, tähän siis paljon lisää treeniä! Jos saataisiin takaisin entiselleen.
Estehyppy - 10 Mahtavaa, viimeeksi meni nollille ja nyt täydet pojot!
Kokonaisvaikutus - 9,5 Haukahti liikkeiden aikana kerran paikalleen jätettäessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥