22. maaliskuuta 2017

Alkuviikon positiiviset

Elämässä on liikaa negatiivisuutta ja etukäteen harmittelua. Kaiken pessimistisyyden keskellä voisimme syventyä hetkeksi ainoastaan positiivisiin asioihin, kaivella pienimmätkin onnistumiset esiin koloistaan. Missä olimme tänään hyviä? Mikä onnistui, mikä toi hyvän mielen? Tässä minun listani lähipäiviltä, toivottavasti tämä saa sinutkin miettimään myös niitä onnistumisia! ♥
 • Lenkillä tuli vastaan hevonen, aivan meidän talomme lähellä. Viima näki hevosen ollessaan vapaana, mutta totteli luoksetulokäskyä (vielä nopeasti!), eikä haukkunut ohittaessa ollenkaan! Talon lähellä se on alkanut harrastamaan erinäistä vahtihaukkumista. Ilmeisesti osasin siis itse ajoittaa tekemiseni oikein, ja koirakin on tajunnut jotain!

 • Tällä samaisella lenkillä ohitimme myös toisen koirakon todella kivasti. Viima kulki metsässä vapaana, ja huomasi koirakon ennen itseäni. Luoksetulokäsky kuitenkin toimi, eikä ohituksessakaan tarvinnut tuijotella!
 • Agilitytreeneissä vauhtia ei puuttunut. Viima oli hieman ylikierroksilla, ihme ja kumma. Haki esteille hyvin ja kaukaa, vaikka täten tuli omista töppäilyistä johtuen pari virhettä. 
 • Viima antautui kiltisti pestäväksi kuraisen lenkin jälkeen. Yleensä joudun kantamaan sen kylppäriin, nyt ohjautui suoraan sinne pahasti mulkoillen.. 

 • Lenkillä oli ihanaa kulkea keväisessä luonnossa, koiran kulkiessa kiltisti näkökentässä! Tämä on niin luksusta, kun voit vain kävellä ja katsoa metsää, ilman lunta! (terv. En pidä talvesta) Tästä koirasta näkee niin hyvin, miten se on onnellinen saadessaan riehua ja juosta vapaana metsissä!
 • Aamulla ylimääräisenä aikana sängyssä löhöily ja Viiman masun rapsuttaminen!
 • Kamera on lähtenyt monelle lenkille mukaan, ja olen saanut paljon ihania otoksia, turhan usein unohtuu ja harmittelee lenkillä jälkeenpäin kameran unohtumista.

Haastan kaikki kommentoimaan joka päivä esimerkiksi viikon ajan jotain kivaa, vähän pidempää kommenttia blogeissa ja sosiaalisissa medioissa! Ja lukisin myös mielelläni teidän arjen pienistä iloista, joten saa kirjoittaa omaan blogiinsa ja laittaa linkin tämän kommentteihin. Toivottavasti saimme edes pienen hymyn huulillesi, kiitos lukemisesta!

3 kommenttia:

 1. Positiivinen postauksesi sai minutkin lähtemään samalle polulle (http://ketunpoika.fi/ihana-kevat/). Ihan mahtavaa, että teillä on ulkoillessa ohitukset ja luoksetulot sujuneet. Hienoa, että osaat kaivella niitä onnistumisia ja iloja - se on tärkeä taito. Itselleni vastaavan laisen postauksen kirjoittaminen tuotti hieman päänsärkyä. Hyvää harjoitusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellänikin kului hetki jos toinenkin näitä miettiessä; selkeästi pitäisi kokeilla useamminkin! Kävin kurkkaamassa sinunkin blogissa :)

   Poista
 2. Munki täytyy tehä tämmönen postaus, linkkaan sen kun olen tehnyt!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥