29. maaliskuuta 2017

Keväiset kuvat ja linkkaa blogisi!

Muutama otos päivän tai parin takaiselta lenkiltä. Viimeinen kuva on mielestäni aivan ihana! 

Blogien lukulistani on päässyt hieman hiipumaan, aktiiviset koirablogit ovat kai ilmeisesti katoava luonnonvara. Joten, linkkaa  aktiivinen koirablogisi! Tiedän oikein mainiosti, että tämä on ollut vaikka kuinka monessa blogissa, mutta kaipaan uutta luettavaa, ja pienempiä blogeja harvoin tuppaa löytämään mistään! Voisin oikeastaan kirjoittaa jonkinlaista esittelyä lemppareistani/muuten mieleen jääneistä blogeista.

8 kommenttia:

 1. http://aussiefreya.blogspot.fi/?m=1

  Meidät varmaan jo tiiät mutta jos joku muukin sais lukuvinkkiä😊 mun koirablogi kertoo pentuarjesta tällähetkellä 10,5 viikkoa vanhan aussietytön kanssa. Paljon kuvailua, koiratreffejä ja ihan sitä tavallista arkee, sitten kun meillä alkaa treenit (haku ja kisapentuvalmennus) ensikuun aikana niin niistä myös juttua 😊 kaikkee kivaa tiedossa koirajuttujen osalta että ei sitä malta nahoissaan pysyä 😂

  VastaaPoista
 2. riemurajaton.blogspot.fi
  En nyt tiiä sanoisinko aktiiviseksi atm kun aikaa blogin kirjottamiselle ei vaan jää (tekosyitä hehe) mut yritön silti kirjoittaa väh. 2x kk. Blogi lagrom Riemun arjesta ja harrastuksista :)

  VastaaPoista
 3. Ensimmäinen kuva on ihan valtavan ihana! Ja viimeisessä on upea tunnelma. Viima on kyllä niin valtavan ihanan näköinen koiruus. Meillä on aktiivinen blogi - oletpa tainnut siellä käydäkin. En tosin tiedä, kuinka kummoinen "koirablogi" se on. :D
  www.ketunpoika.fi

  VastaaPoista
 4. Viima on ihana nimi, Vilpusta piti tulla Viima mutta ei se sitten tuntunutkaan sille sopivalta. Ehkä seuraavalle koiralle!

  Sulle tämä onkin tuttu, mutta tollerin ja aussiepennun juttuja arjesta ja erityisesti treeneistä: http://lenniplusvilppu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. http://koiriamaalta.blogspot.fi Melko aktiivinen blogi, harrastuksia ja arkipuuhia :)

  VastaaPoista
 6. Me heräillään edellisen blogin lopetuksen jälkeen pikkuhiljaa uudestaan. Ei vaan osaa olla ilman :D Ei nyt vielä kaikista aktiivisimmillaan olla, mutta sennemmin elossa ja vähän harvemmin kuin tyhjää päivästä toiseen. Ihan vain arkista puuhailua, kausittaisia harrastuksia, ajatuksia ja projekteja, sen semmosta.

  Koiran haukuntaa (2.0)

  VastaaPoista
 7. Hei hauskaa, kun Viimallakin on blogi! Kerttu-cairnin juttuja löytyypi täältä: *Kauttaaltaan karkea*. Kevät on ollut vähän hiljaisempaa aikaa kirjoittelusta omien pääsykokeiden takia, mut kesää kohti aktivoidutaan. Rallya, temppuja, retkeilyä ja ihan perusarkea kuvilla höystettynä :-)

  VastaaPoista
 8. http://koiramaisiaharrastuksia.blogspot.fi/

  Ihania kuvia! Blogi kertoo tällä hetkellä 12 viikkoisesta kelpie pennusta ja 8v. monirotuisesta:) juttua mm. pentuarjesta ja koira harrastuksista!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥