7. maaliskuuta 2017

Hiihtoloman kuulumiset

Hiihtoloma on nyt päätetty näihin tunnelmiin. Oli kyllä niin mahtavaa, kun aurinko paistoi, eikä pakkasta ollut kovin paljoa. Ulkona olemisen lisäksi käytiin hiihtämässä 12 kilometrin lenkki. Vaikka veto ei meille suuri juttu olekaan, olen ylpeä tuosta otuksesta! Yleensä Viima kyllästyy heti pidemmillä lenkeillä vetämiseen, nyt ei siitä ongelmaa ollut. Muutamia todella ihania vetopätkiä oli mukana, sai mennä ja kovaa! 
Maanantaina käytiin agilityn viikkotreeneissä, tälläkertaa aiheena oli keppejä ja valssirataa. Valssit sujui todella hyvin, Viima hakee omatoimisesti itse esteille, eikä ohjaaminen meille ole vaikeaa. Vauhdin lisääntyessä oma ohjaaminen valsseissa voisi olla nopeampi, en kerkeä tehdä valsseja loppuun, jos Viima menisi kovempaa. En nähtävästi usko, että koira hyppää esteen yli, ilman että jään tätä itse todistamaan ja varmistelemaan... :D Kyllä se sieltä tulee, pitäisi itsekin uskoa! Kepeissä ei meillä ole ongelmaa, voisin katsoa, jos saisin joskus videoitua jotain pätkää kepeistä tai treeneistä.

Mikä oli lempparisi näistä kuvista?

4 kommenttia:

 1. Kaikki kuvat ovat niin kivoja, että en osaa sanoa lemppariani!:D

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Sillähän on eriväriset silmätkin! Apua! Ihan mahtava otus. Olen kyllä niin rakastunut nyt tähän hurlumheihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :D Eikun etsimään uutta serran ja aussien vahinkopentuetta.. Itsekin tulen olemaan aika pulassa kun etsin seuraavaa koiraa, mistä näitä löytäis lisää! Ja nämä silmät on ihan mahtavat, kierosilmä..

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥