26. maaliskuuta 2017

Ensimmäiset tokomöllit

Tänään Viimalla oli edessä siskoni kanssa ensimmäiset tokomöllit. Kisaajia oli vain vähän, ja tunnelma oli rento! Liikkeiden välissä sai myös palkata, mikä helpotti kynnystä lähteä kisaamaan.

Paikalla makaaminen ryhmässä 1 min - 7 Makasi lonkallaan vinohkosti ja ennakoi sivulle tulon, mistä lähti pisteet. Muuten pysyi hienosti, eikä häiriintynyt edes, vaikka yksi rivistöstä lähti liikkeelle.

Seuraaminen - 9,5 Seurattiin pidempää pätkää, mikä hieman hämmensi Viimaa. Pisteet lähti hienoisesta etuilusta alussa. Vauhdinmuutokset olivat tänään aivan upeat!

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä - 9 Muuten aivat super, mutta Viima ennakoi sivulletulossa. Ilman tätä olisi ollut puhdas kymppi.

Luoksetulo -10 Luoksetulossa Viima pinkoi tänään aivan täysiä, ja voitiin huokaista helpotuksesta, kun sivulletulo oli suora.

Noutoesineen pitäminen - 9,5 Ennakko-odotuksiin verrattuna aivan mahtava, pientä kapulan pureskelemista, mistä lähti puolikas.

Kauko-ohjaus - 10 Ei lisättävää..

Estehyppy - 0 Jaa, kuka on opettanut Viiman kiertämään hypyn? Nollille meni. :D Hyppyeste oli erilainen kuin omalla seuralla ja hieman korkeampi, ehkä tämä aiheutti hypyn kiertämisen.

Kokonaisvaikutus - 10 Viiman ja siskoni nuori ikä ja mahtava yhteistyö hurmasivat tuomarin, ja olihan se kaunista katseltavaa!Yhteensä 163,5 p ja ALO1, luokassamme sijoituimme toisiksi. Ykköstulos oli aika tiukilla tuon esteiden nollan takia, mutta jäi onneksi yli 160:nen. Kokonaisuudessaan aivan mahtavaa ensimmäiseksi kokeeksi, seuraavaksi vain virallisiin kisaamaan! Saa kyllä olla ylpeä tästä koirasta. Seuraavaksi harjoitelkaamme hyppyyn varmuutta, ennakointeja pois sekä palkkaamattomuutta. Miten olette opettaneet koirillenne palkkaamattomuutta virallisiin? Videosta puuttuu paikkamakuu sekä kapulan pito + jouduin leikkaamaan osan seuraamisesta pois huonomman laadun takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥