15. maaliskuuta 2017

Agikuulumiset

Maanantaina käytiin treenailemassa agilityä. Aiheena olivat puomi ja eteenmeno, viiden esteen suoralla. Puomia harjoittelemme 2on2off-tekniikalla. Pari vahvistusta kontaktille pysähtymiseen, sitten koko puomia. Viimalla menee muuten hyvin, mutta mielellään hyppäisi kontaktin jälkeen alas ja juoksisi maan kautta toiselle kontaktille. Ilmeisesti korkein kohta hieman vielä jännittää, siihen varmuutta. Puomi alkaa meillä olla melko valmis, enää vauhtia ja varmuutta!

Eteenmenoa otimme etupalkkauksella. Aluksi niin, että ohjaaja jää seisomaan esteiden taakse, myöhemmin juoksee mukana. Viima keskittyi hienosti etupalkkaan, ei kääntynyt katselemaan minua! Itse pitää muistaa antaa "työrauha" koiralle, jos olisin jäänyt hokemaan käskysanaa, olisi rimat tipahdellut. Hyvin siis meni!


Pahoittelut kuvien vähyydestä, joka päivä olen muistanut vasta lenkillä, että kameran olisi voinut ottaa mukaan.. Torstaina Viima pääseekin hierottavaksi, odotan todella innolla! Jos osaisi rentoutua osaavissa käsissä ja oppia olemaan hierottavana. Toivon kovasti ettei mitään jumeja löydy, mutta tokoharrastus, agility, talven jäillä liukastelut sun muut, mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥