Emilia

Blogin takana kirjoittelemassa on Emilia, 2002 syntynyt koiraharrastaja. Blogin pitäminen minua on kiehtonut aina, mutta jotenkin koskaan se ei ole lähtenyt onnistumaan. Halusin kuitenkin jonnekin jakaa valokuvauksia, sekä höpötellä koirapainoitteisia tekemisiäni. Niin syntyi Viiman blogi, ja edelleen (!!) tämä on pystyssä. Koiramaailman ulkopuolella pidän retkeilemisestä vesillä, kävellen, meloen, joka tapauksessa. Retkeilyn lisäksi rakastan käsitöiden tekemistä. Neulon, virkkaan, ompelen, rakastan kokeilla uusia tekniikoita ja tapoja ja tehdä samalla itselleni hyötytavaraa. Piirtäminen on myös mieleeni, samoin leipominen, valokuvaaminen ja kirjoittaminen. Lisäkseni perheeseemme kuuluu vanhempani sekä pikkusiskoni, jonka kanssa oikeastaan omistan Viiman. Perheellämme on lisäksi ajokoira Siru, joka toimii ahkerana metsästyskoirana. Itselläni on ollut Viiman lisäksi myös hiiriä, mutta Viiman tultua jyrsijäharrastus on jäänyt.


Ennen Viimaa meillä oli laika, jonka kanssa tuli opeteltua kaikenlaisia temppuja, tokoiltua ja agilityäkin kokeiltiin pari kertaa. Laikan miellyttämisenhalu ei vaan mikään päätähuimaava ole minkä takia aloin haaveilla suuresti paimenpennusta. Kesällä 2015 toive alkoi vähitellen muuttua todelliseksi, ja syksyllä 2015 ensimmäinen oma koirani ja ensimmäinen oikea harrastuskoirani Viima asteli taloon. Viiman tultua olen oppinut koiramaailmasta, aivan älyttömästi. Viima on opettanut minua paljon, ja kouluttajani sanoin; Viima hidastaa uusissa tilanteissa, antaa minulle aikaa opetella asian. Aika hyvin sanottu, niinhän se oikeastaan meneekin. Voin kuvitella minkälaisessa pulassa olisin, jos olisin ottanut jonkun muun vastaavan rotuisen koiran. Tulevaisuudessa jatkan matkaani Viiman kanssa, ehkä jossain vaiheessa laumaan saapuu toinen koira, ainakin unelmissani.


Kuvani otan yleensä yhdistelmällä Canon 550D sekä Sigman 50mm. Viestiä saa laittaa jos mieleen tulee jotain kysyttävää, vastaan mielelläni! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥