4. lokakuuta 2017

Nose Work 6

Viimeinen Nose Workin kurssikerta oli eilen! Aika meni kyllä hirveän nopeasti. Treeneissä otettiin hajutestimäinen tilanne, eli ratana oikeilla mitoilla sokko, laatikoilla, haju tunnin vanha. Lisäksi loppuun sisätilasokko.

- Viima tarjosi lähes jokaiselle tassukosketuksia, istumisia, maahanmenoja.. Ei selkeästi ymmärtänyt mitä haettiin tehtävänannossa. Juttu oli selkeästi ikäänkuin uusi, ihmettelin suuresti. Otettiin kolme kertaa laatikkoetsintä, millään kerralla ei löytänyt kuin arvaamalla jokaisen laatikon kohdalla.

- Hajutyöskentely oli huolimatonta, Viima ei haistellut tarkkaan jokaista kuten ennen on tehnyt. Veti hirveän nopeasti vaan kaikki suoraan läpi. Todella epätyypillistä tähän mennessä tehtyihin treeneihin nähden.

- Ei ilmaissut ollenkaan, jouduin tekemään täysin alkeiden mukaan. Ei minkäännäköistä tarjoamista sinne päinkään.

- Sisätilasokossa, joka oli lähes tyhjässä huoneessa (kaikki tavarat reunoilla), jäi kummastelemaan eikä tajunnut mitä ollaan tekemässä alkuun. Neuvottuani haistelemaan kuitenkin lähti etsimään ihan hyvin, työskentely oli vieläkin vähän huolimatonta mutta jo parempaa.

+ Sisätilasokossa löysi hajun hyvin ja hyvä ilmaisu hajulle. Tiukka istuminen syvän haistamisen jälkeen, super ♥

Vähän jäi huono fiilis, vaikka pitäisi ajatella miten hyvin sisätilasokko ja ilmaisu siellä meni. Kuitenkin mietittiin yhdessä kouluttajan kanssa mistä olisi Viiman käytös voinut johtua, kunnes tajusin, ettei me olla edes tehty laatikkoetsintää pitkään aikaan. Siitä se varmaankin johtui, joten nyt ostoslistalle laatikot että voidaan sitäkin treenata kotona. Vaikka periaatteessa Viima osaa laatikkoetsinnän, ilmaisun puuttumisen olisi ymmärtänyt paremmin. Ajateltiin kuitenkin, että Viima on voinut nostaa mielessään istumisen tärkeämmäksi tehtäväksi -> tarjoaa sitä ja muita toimintoja kaikille laatikoille saadakseen palkan.

Palataan nyt laatikkoetsinnässä takaisin alkeisiin ja lähdetään rakentamaan vahvempia pohjia toivotulle käytökselle. Ehkä tää tästä! Kokonaisuudessaan kurssi oli kuitenkin ihan mahtava ja opettava, saatiin hyvin vinkit miten jatkaa kotona ja varmasti tulee lajia edes satunnaisesti tehtyä. Hajutestikin olisi vuodenvaihteessa meidän kotihallissa missä kurssi pidettiin, saa nähdä saanko laatikkoetsinnät siihen mennessä kuntoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥